SMEŠTAJ

Prepustite se boravku u jednoj o naših 109 elegantnih i luksuzno opremljenih soba. Za trenutke opuštanja, ili poslovni put, tu smo da ispunimo svaki Vaš zahtev.

Kategorizovan sa četiri zvezdice, naš hotel raspolaže sa 109 dobro opremljenih soba, kapacitetom od 222 ležaja, 68 dvokrevetnih soba i 35 soba sa francuskim ležajem kao i 1 porodičnim apartmanom. Na zahtev gosta obezbeđujemo i dečiji krevetac i baby stolicu.

Hotel Novi Sad ima na raspolaganju otvoren parking sa 60 parking mesta, koji je pod video nadzorom i usluga parkiranja je besplatna.

Ponuda hotela je upotpunjena restoranom čiji je kapacitet 250 mesta, caffe restorano, salonom ”Atina”, salom za sastanke, salom “Novi Sad”, aperitiv barom, diskotekom, saunom .Takođe posedujemo besplatan WI-FI kao i audio i video opremu za konferencijske događaje i seminare.

Premium Soba

Premium soba je dizajnirana da bude moderna i komforna. Soba nudi bračni krevet ili dva dovojena kreveta. Opremljena je LCD televizorom, kablovskom televizijom, klima uređajem, wi-fi, radnim stolom i mini barom. Svaka od soba ima sopstveno kupatilo. 

Deluxe soba

De lux soba je savršena za poslovne putnike. Prostrana i svetla nudi kombinaciju luksuza i opuštanja. Pored velikog bračnog kreveta, ova soba imaja i udoban prostor za sedenje. Opremljena je LCD televizorom, kablovskom televizijom, klima uređajem, wi-fi, radnim stolom i mini barom. Svaka od soba ima sopstveno kupatilo. 

Standard soba

Standard soba nudi bračni krevet ili dva dovojena kreveta. Opremljena je LCD televizorom, kablovskom televizijom, klima uređajem, wi-fi, radnim stolom i mini barom. Svaka od soba ima sopstveno kupatilo.