O NAMA

Slučajni posetioci postaju naši stalni gosti, a ono čime privlačimo jeste ljubazno osoblje i prijatan ambijent!

Hotel Novi Sad je počeo sa radom 1981. godine i sa svojom dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom pruženih usluga, postao je simbol Novog Sada i brend prepoznatljivosti, kako u našoj zemlji, tako i na međunarodnom nivou. U aprilu 2013. godine dobili smo i četvrtu zvedicu.

Nalazimo se u neposrednoj blizini železničke i autobuske stanice, na samo par minuta vožnje do samog centra grada kao i Novosadskog sajma. 

Dobro nam došli!

 

hoTEL SA TRADICIJOM

Hotel Novi Sad je počeo sa radom 1981. godine i sa svojom dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom pruženih usluga, postao je simbol Novog Sada i brend prepoznatljivosti, kako u našoj zemlji, tako i na međunarodnom nivou.

POSLOVNI HOTEL

Naš hotel nalazi se u kategoriji biznis hotela. Opremljen je za poslovne susrete, seminare, konferencije i timbilding aktivnosti. Kao takav naš hotel raspolaže sa više vrtsa sala različitih kapaciteta i namene, kako bi na profesionalan način ispratili svaki Vaš zahtev.


VIZIJA

U narednom periodu planiramo da inovacijama i unapređenjem dodatno poboljšamo sadržaj i uslugu koju pružamo našim gostima.

SMEŠTAJNI KAPACITET

Hotel Novi Sad ima kapacitet 109 soba - smeštajni kapacitet 222 osoba. Gosti hotela će uživati u širokom spektru usluga, kao što su luksuzno opremljene klimatizovane sobe, plazma TV, mogućnost korišćenja interneta.

MISIJA

Briga o gostima i izlaženje u susret njohovim potrebama je imperativ našeg poslovanja. Profesionalno, obrazovano i ljubazno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

DODATNE USLUGE

Naš hotel je za sve svoje goste obezbedio mogućnost room service-a, parking sa 60 mesta, saunu, usluge pranja i peglanja kao i hemijskog čišćenja.

Magija boravka u našem hotelu

Proslavljate posebnu priliku sa nama? Na raspolaganju Vam je naš stručan tim za sve Vaše ideje, snove i amišljene detalje. Sve što ste zamislili, naš tim pretvara u realnost. 

Tragate za porodičnim odmorom? Kontaktirajte nas kako biste više saznali o o uslugama naših porodičnih soba, kako bi Vaš odmor bio pravi, a komfor na najvišem nivou.

Naš tim

Poznati smo po našoj usluzi svetske klase, koja prevazilazi „luksuz“ i nudi visoko personalizovana iskustva. Ne samo da upoznajemo i predviđamo potrebe naših gostiju, već ćemo ih usput i obradovati iznenađenjima.

Od naše centrale do operativnog osoblja, zapošljavamo one sa najvećim potencijalom. Gradimo mrežu profesionalaca od poverenja doprinoseći njihovom razvoju i inspirišući ih da postanu najbolji mogući domaćini za naše klijente.

ZA SVAKI POVOD I NEZABORAVAN PROVOD

Hotel Novi Sad nudi najviši nivo stila, komfora i elegancije i odgovara svakoj prilici.